Rommelmarkt in de Hoogeweg

RAALTE – Op zondag 10 november vormt manege de Hoogeweg in Raalte weer de locatie voor een rommelmarkt. Er staan vooral mensen uit de regio die hun overtollige huisraad, gereedschap, fietsen en speelgoed voor een schappelijke prijs van de hand willen doen.

Beide hallen zijn volledig volgeboekt. Op het verwarmde terras in de hal en bovenin de kantine kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje. De entree voor bezoekers vanaf 12 jaar bedraagt 1 euro en parkeren is gratis. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor informatie over deze rommelmarkt bel naar 0572-354548 of stuur een e-mail naar rommelmarkt.hoogeweg@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.