Reünie van oud-medewerkers van Schrijver Broekland

BROEKLAND – Een aantal voormalige medewerkers van H.A.M. Schrijver BV in Broekland is bezig met de organisatie van een reünie. Dieks Kemper, Leo Oosterlaar, Johan Hondshorst en Margo van Dartel richten zich op mensen die van 1961 tot 1997 werkzaam zijn geweest bij het bedrijf aan de Van Dongenstraat in Broekland. Het is de bedoeling dat de reünie in het voorjaar van 2020 plaats gaat vinden.

“Het is 58 jaar geleden dat Hein Schrijver van start ging met het bedrijf. Onder het genot van een hapje en een drankje willen we samen met veel collega`s herinneringen ophalen en gezellig bijkletsen”, zo stellen de organisatoren.

Aanmelding (uiterlijk 31 december) is mogelijk bij Margo van Dartel, margovandartel@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.