Renate Voortman opent damesmodezaak Bluess in Raalte

RAALTE – Renate Voortman opent donderdag 28 november de deuren van de tweede vestiging van haar modezaak Bluess aan de Grote Markt 16 in Raalte. Voortman heeft al een kledingzaak in Nijverdal. Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 november zijn de feestelijke openingsdagen.

Het kleine verschil is dat Bluess in Raalte een damesmodewinkel wordt en de locatie in Nijverdal gericht is op dames en heren. “Maar mannen: ‘Fashion for ladies, Coffee for men’”, zo stelt Voortman. “Bluess is een knipoog naar de betaalbare denim – blue – die een belangrijk deel uitmaakt van het assortiment. Maar zeker ook naar mijn liefde voor bluesmuziek.”

Voortman wil naast de jeans ook de aandacht leggen op kwaliteit en ‘mooie merken met net even wat anders’. De collectie omvat merken als Ichi, Sisterspoint, Nümph, Soft Rebels, Mavi, Miracle of denim, Booming Bags en Sparkz. Ook liefhebbers van authentieke merken als Wrangler komen goed aan hun trekken bij Bluess. “Bij Bluess hebben we hippe mode voor iedereen. Mode is niet meer leeftijdgebonden, het is maar net wat voor type je bent. Onze damescollectie omschrijft zich het beste als vrouwelijk met een stoere en hippe twist.”

“Overigens is de flarejeans helemaal ‘hot’ deze winter”, vervolgt Voortman. “Niet alleen broeken, maar ook prachtige lange jurken en knits gaan we deze winter veel zien op straat. Liever een sportieve pantalon of lange rok? Ook goed, die kun je goed casual én netjes dragen. De wintermode omvat heerlijke kleuren: roest, camel, mahonie, zwart, oker, off white en diverse kleuren groen en rood; het mag allemaal. Ook prints als bloemen, dierenprints en strepen zijn terug van weggeweest.”

De opening van haar eigen zaak laat Voortman niet zomaar gebeuren. Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 november geldt er in ieder geval al 15 procent korting op de gehele collectie. Bovendien ontvangt iedere klant een leuk presentje. En klanten die tijdens de openingsdagen iets kopen, maken met hun kassabon ook nog kans op een van de drie jeans die Bluess weggeeft.

5 REACTIES

  1. Kijk, dat is goed nieuws! In Nijverdal timmeren ze al een aantal jaren goed aan de weg. Lekker veel diversiteit. Hier schiet het nog niet zo op.
    Zeg Renate, kan je de ijsbaan uit Nijverdal ook niet meenemen? Veeeel gezelliger! Straks staat dat gedrocht van een feesttent weer een maand het uitzicht op de markt te verzieken..

    • Te laat Marjan, het gedrocht staat er alweer. Niet zo gek dat Niek gestopt is. Om weer een maand tegen die ‘White w(h)all’ aan te moeten kijken word je niet vrolijk. En in Heino zijn ze veel te druk met praten over een zebrapad of een tunnel of zoiets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.