Raalter Uitdaging heeft bureaustoelen in de aanbieding

RAALTE – De Raalter Uitdaging heeft voor verenigingen en stichtingen mooie bureaustoelen beschikbaar. Via een aanbestedingstraject dat onlangs goed is uitgevallen voor Boerhof Projectinrichters, komen er meer dan 150 mooie bureaustoelen beschikbaar. Deze bureaustoelen krijgen via bemiddeling van de Raalter Uitdaging een nieuwe plek bij verenigingen en stichtingen. Gebruik maken van de aanbieding, mail dan je verzoek naar de Raalter Uitdaging (info@raalteruitdaging.nl).

Meer informatie over het afhalen van deze stoelen volgt dan waarschijnlijk begin december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.