Nijverdalse Prinses Beatrixschool ontvangt Verkeersveiligheidslabel

NIJVERDAL -De Prinses Beatrixschool in Nijverdal ontvangt binnenkort uit handen van wethouder Anja van den Dolder-Soeten het Verkeersveligheidslabel. In september heeft hiervoor een onderzoek plaatsgevonden door het Twents Verkeersveiligheidslabel. Dit is een onafhankelijke commissie die toetst op onderwerpen als verkeersonderwijs, betrokkenheid van ouders, een verkeersveilige schoolomgeving en het thema ‘verkeersveiligheid’ in het schoolbeleid.

De Prinses Beatrixschool komt in aanmerking voor het verkeersveiligheidslabel, omdat zij voldoen aan een aantal verplichte criteria op het gebied van verkeersveiligheid. “Veel leerlingen wonen in ‘Het Rooie dorp’, net aan de andere kant van de Joncheerelaan. Aandacht voor de veiligheid als het gaat om de school-thuisroute van de kinderen en inzet voor een veilige schoolomgeving vinden wij enorm belangrijk”, vertelt directeur Arjan ter Avest.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.