Prijs voor beste figurant Anton Pieck Winterfestijn

OLST – De organisatie van het Anton Pieck Winterfestijn is op zoek naar mensen die het leuk vinden om tijdens het evenement op zaterdag 7 december tussen 16.00 en 20.00 uur als figurant door het winkelgebied van Olst te flaneren. Er wordt gezocht naar mensen in alle leeftijden. Voor de meest originele figurant ligt er een prijs klaar.

Figuranten zijn personen die zich verkleden en op die manier het evenement opluisteren. Wanneer veel mensen uit Olst-Wijhe en ook buiten deze gemeente zich uitdossen in kleding van toen, wordt het festijn nog leuker. Kledingideeën: lange rimpelrokken met schort en witte mutsjes; de heer van stand draagt een hoed met brede rand en lange jas; kinderen op straat zagen er vaak uit als kleine zwervertjes. Maar laat vooral de eigen fantasie werken en bekijk de tekeningen van Anton Pieck.

De meest origineel verklede persoon of groep maakt kans op twee kaartjes voor de Winter Efteling, Wereld vol Wonderen. Opgeven kan tot 1 december via stichting@theaterlangsdeijssel.nl of 0570-560774 (Arie Hemmen).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.