Presentatie over Acht Zaligheden in RK kerk Wijhe

WIJHE – De Lebuïnusparochie sluit op dinsdag 12 november het jubileumjaar omtrent het 150-jarig bestaan van de Katholieke kerk in Wijhe af met een avond in het teken van de Acht Zaligheden. De RK kerk in Wijhe heeft glas-in-loodramen waarop deze ‘zaligheden’ staan afgebeeld.

Pastoraal werker Clazien Broekhoff vertelt er die avond van alles over. Wat zijn de Acht Zaligheden en wat is het verhaal achter elk raam? De bezoekers zingen ook enkele liederen. Bovendien worden de ramen van buiten belicht, zodat deze binnen goed te zien zijn. Het programma duurt van 19.00 tot 20.00 uur. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.