Pop-up outletstore in Wijhe

WIJHE – Een aantal Wijhese modeondernemers opent op vrijdag 22 en zaterdag 23 november weer een pop-up outletstore in ‘t Langhuus. Gedurende twee dagen is daar heel veel A-merkkleding te vinden voor bijzonder lage prijzen. Het is een outlet op het gebied van dames- en herenmode met merken zoals Summum, Expresso, Penn & Ink , 10 Days, Aaiko, PME, Superdry, Scotch & Soda, Meijer en Vanguard. Ook zijn er schoenen van Red Rag, Via Vai, PME en Melik te vinden.

Dit jaar is er tevens een tafel met lifestyle artikelen. Pop-Up komt op uit het niets, is er in dit geval slechts twee dagen en daarna weer weg. Een uitgelezen mogelijkheid voor de Wijhese ondernemers om daarmee hun winkels en magazijnen op te schonen en om ruimte te maken voor de doorlopend nieuwe collecties in hun eigen winkels. De deuren van de outletstore zijn op vrijdag 22 november geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur. Voor pasgelegenheid wordt gezorgd. Een pinautomaat is aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.