Ouderwetse fuif in Herxer Marke

HERXEN – De Herxer Marke presenteert op zaterdag 23 november een ouderwetse fuif. Daarmee herleven oude tijden. Op de flyer voor deze avond staat dan ook met grote letters: ‘Herinnert u zich deze nog? nog? nog?’.

Jaren geleden werd met regelmaat een fuif georganiseerd in De Herxer Marke en op andere plekken in en om het dorp Herxen. André van der Steege, beheerder van dorpshuis De Herxer Marke, vertelt: “Het waren altijd oergezellige avonden. De hoogste tijd dus om dit weer eens op te pakken. Een paar jaar geleden hebben we dit ook gedaan en het was mooi om te zien dat mensen die elkaar soms jaren niet gezien hebben, elkaar ineens weer tegenkomen op een fuif avond.” Michel Boerkamp uit Wijhe en Gert Roddenhof uit Herxen gaan plaatjes draaien.

De fuif duurt van 21.00 tot 01.00 uur en de entree bedraagt 20 euro. De consumpties (bier, wijn en fris) zijn bij de prijs inbegrepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.