Ons Genoegen uit Heino treedt op in Hoftheater

HEINO/RAALTE – Op zaterdag 30 november geeft het orkest van Ons Genoegen uit Heino een concert in het Hoftheater in Raalte. Het veertig leden tellende orkest, dat in samenstelling een fanfareorkest is, staat onder leiding van Jan Jager en begeleidt deze avond de bekende trombonist Jos Jansen, evenals de jonge, veelbelovende cellist Noam Staal.

In de week voorafgaand aan het concert is er een masterclass onder leiding van Jansen waar een vijftiental trombonisten uit de regio aan deelnemen. Onder begeleiding van het orkest spelen zij gezamenlijk een aantal specifieke nummers voor trombone. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn via staging2.hoftheater.nl verkrijgbaar en kosten 17,50 per stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.