Home / Sallandcentraal / Ons Genoegen uit Heino treedt op in Hoftheater

Ons Genoegen uit Heino treedt op in Hoftheater

HEINO/RAALTE – Op zaterdag 30 november geeft het orkest van Ons Genoegen uit Heino een concert in het Hoftheater in Raalte. Het veertig leden tellende orkest, dat in samenstelling een fanfareorkest is, staat onder leiding van Jan Jager en begeleidt deze avond de bekende trombonist Jos Jansen, evenals de jonge, veelbelovende cellist Noam Staal.

In de week voorafgaand aan het concert is er een masterclass onder leiding van Jansen waar een vijftiental trombonisten uit de regio aan deelnemen. Onder begeleiding van het orkest spelen zij gezamenlijk een aantal specifieke nummers voor trombone. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn via www.hoftheater.nl verkrijgbaar en kosten 17,50 per stuk.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.