Ondernemers in Broekland willen vernieuwd bedrijfsterrein: ‘Bedrijven gaan op termijn vertrekken’

BROEKLAND – Ondernemers in Broekland luiden de noodklok. Volgens hen dreigt het bedrijventerrein in het dorp te verouderen en zijn er op dit moment geen uitbreidingsmogelijkheden. Hierdoor zouden groeiende ondernemingen moeten verhuizen en is voor geen starters geen plek. Een florerend bedrijventerrein is volgens de lokale ondernemers essentieel voor een kleine kern als Broekland.

Het huidige bedrijfsterrein zou geen mogelijkheden bieden tot uitbreiding en dit zou kunnen resulteren in het vertrek van bedrijven. Een vernieuwd bedrijventerrein zou nieuwe ondernemers uit Broekland en omgeving de kans geven hun bedrijf daar te vestigen.

Ondernemersvereniging Broekland roept ondernemers en starters op deel te nemen aan een vestigingsonderzoek door een mail te sturen aan info@OVBroekland.nl. Door middel van dit onderzoek willen de ondernemers de interesse in vestiging en groeibehoefte peilen. Deelnemers worden na deelname aan de enquête op de hoogte gehouden van de uitkomst en het vervolg van het onderzoek. Het onderzoek vormt de basis voor verder overleg met provincie, gemeente, stakeholder en wellicht buurgemeenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.