Ondernemers gaan speeddaten op netwerkevent

RAALTE – Op donderdag 14 november vindt de derde editie van netwerkevent ‘Hoe onderneem jij morgen?’ plaats in het Hoftheater in Raalte. Speeddaten is een nieuw onderdeel op het programma. Onder het motto ‘Wie contact jij morgen?’ maken de deelnemers in korte tijd kennis met verschillende ondernemers en ambtenaren.

De inschrijving voor het event is geopend. Ondernemers en ambtenaren uit de gemeente Raalte en de gemeente Olst-Wijhe zijn van harte welkom om het event bij te wonen.

Het programma voor het netwerkevent is rond. Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk verzorgt de opening, gevolgd door een inspiratiesessie over cybercrime en workshops over vloggen, gamification en circulair ondernemen. En natuurlijk het speeddaten. Alle deelnemers volgen de inspiratiesessie en één workshop of kennissessie naar keuze.

Het event duurt van 16.00 tot 22.00 uur. Leden van ondernemersverenigingen in de gemeente Raalte en ambtenaren uit de gemeente Raalte kunnen gratis deelnemen. Ondernemers en ambtenaren uit Olst-Wijhe betalen een kleine vergoeding. Niet-leden betalen 50 euro (inclusief drankjes en buffet). Er zijn slechts driehonderd plekken te vergeven, dus tijdig aanmelden is aan te raden.

Aanmelden voor het event is mogelijk via staging2.ondernemervanmorgen.nl/tickets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.