Nieuw seizoen Schrijf je Rouw in Wijhe

WIJHE – Arianne Wennekes presenteert vanaf donderdag 6 februari opnieuw de achtdelige cursus ‘Schrijf je Rouw’. De deelnemers leren al schrijvend woorden te geven aan rouw en verlies. Het is geen schrijfcursus, maar een methode om grip te krijgen op rouw. Arianne (33) ontdekte door het overlijden van haar dochtertje hoe helpend schrijven is. “Praten over je verdriet is belangrijk, maar schrijven boort een andere, diepere laag aan. Al schrijvend maak je een reis naar binnen. Wat leeft er in je hart? Wat houdt je echt bezig? Waar zit die bal van verdriet? Maar ook: waar zit jouw kracht? Bij Schrijf je Rouw ga je dat allemaal opdiepen.” Arianne werkt in kleine groepjes, hetgeen een veilige sfeer creëert en ruimte geeft voor het delen van verhalen. Iedereen, jong en oud, die met verlies te maken heeft (gehad) is welkom. De cursus bestaat uit acht themabijeenkomsten van ongeveer twee uur. Schrijf je Rouw start op donderdag 6 februari om 9.30 uur en wordt daarna tweewekelijks vervolgd. Zie verder staging2.taalknutsels.nl, mail naar info@taalknutsels.nl of bel 06-22733424. Bij voldoende belangstelling start Arianne ook een avond- of weekendcursus.