Nieuw bestuur voor handbalvereniging PCA Kwiek Raalte

RAALTE – Er stroomt weer positieve energie door handbalvereniging PCA Kwiek. De club had ongeveer een jaar lang geen officieel bestuur en kende een periode van herbezinning en wisselingen van de wacht. Inmiddels is echter een compleet nieuw bestuur geïnstalleerd. Met Michel Rabelink als voorzitter: “Dit nieuwe bestuur wil met positieve energie bouwen aan een mooie toekomst voor PCA Kwiek.”

Het nieuwe bestuur telt tien ouders en betrokkenen die zich samen inzetten om zaken als financiën, technisch beleid, sponsoring, communicatie en de organisatie van de vereniging – daar waar nodig- weer op de rit te krijgen. “We zien wat betreft de financiën een flinke uitdaging”, vertelt voorzitter Michel Rabelink. “De begroting van onze vereniging staat namelijk structureel onder spanning. We zullen kritisch moeten blijven op de kosten en de uitgaven. Gelukkig hebben we goed contact met Sportbedrijf Raalte, bijvoorbeeld over mogelijkheden om eigen sponsorinkomsten te genereren.”

Het nieuwe bestuur vroeg tijdens de ledenvergadering om tijd en ruimte. “Wij zien onze opdracht als een traject van meerdere jaren. We lossen niet alles direct op“, vertelde de voorzitter. “Iedereen moet zich kunnen ontwikkelen binnen Kwiek op een passend niveau. Iedereen is gelijkwaardig, ongeacht het speelniveau. We willen ook mét elkaar praten en niet over elkaar. En het belangrijkst blijft: plezier! In het handbal en met elkaar.”

PCA Kwiek in Raalte is een van de grootste handbalverenigingen van Oost-Nederland. Sonja Kluin meldde zich ook als nieuw bestuurslid om zich onder meer te richten op beachhandbal. “Bij een club als de onze hoort natuurlijk ook beachhandbal. Vele jeugdspeelsters genieten in de zomer van deze nieuwe, snelle en spectaculaire variant. Heerlijk buiten en erg goed voor de technische ontwikkeling. Gelukkig ziet de gemeente Raalte dit ook en wordt de ontwikkeling van het buitenveld op het dak van Tijenraan nu weer opgepakt.”

Foto: Het nieuwe bestuur van PCA Kwiek. Boven van links naar rechts: Mirella Koenjer, Michel Grondhuis, Erik Steverink, Maurice Tijs, Michel Rabelink, Pascal Legebeke en Karin Gerritsen. Onder: Sonja Kluin, Lisette Wiefferink en Ruben van der Woude.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.