Muziekvereniging Apollo beleeft geslaagde winteruitvoering

OLST – De Koninklijke Muziekvereniging Apollo hield afgelopen zaterdag haar jaarlijkse winteruitvoering in een tot jungle omgetoverde theaterzaal van het Holstohus in Olst.

Het thema van deze avond was dan ook ‘Apollo in de jungle’, waarbij het orkest onder leiding van dirigent Johan Wensink haar publiek meenam op een junglesafari door Afrika. Onder meer een spannend ‘Jaws’, het vrolijke ‘Junglebook’, het mooie ‘The African Connection’ en het swingende ‘A Swinging Safari’ werden ten gehore gebracht. Zelfs een illegale jager op groot wild werd uiteindelijk door een heuse gorilla weggejaagd.

De presentatie was in handen van Ans Regterschot-Bosman die als een ervaren reisleidster de safari begeleidde. Al met al een zeer leuk en gevarieerd programma dat werd beloond door een staande ovatie van het publiek.

Tijdens de uitvoering werden verschillende leden gehuldigd met hun lidmaatschap: Greet Voogel-Nawijn is 40 jaar lid, Judith Peters, Eddy Overkempe en Gerard Klumper 50 jaar. Deze laatste drie werden toegesproken en gehuldigd door Lois van Roden van de Overijsselse Bond van Muziekverenigingen. Alle jubilarissen ontvingen naast de gebruikelijke versierdelen en oorkonde nog een mooie bos bloemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.