MuzieKidzz van start in Wijhe en Boerhaar

OLST – Showkorps Amicitia en de Wijhese Harmonie starten met MuzieKidzz. Kinderen kunnen gratis kennismaken met een muziekinstrument en spelen in een kinderorkest. Kinderen kunnen leskrijgen op dwarsfluit, gitaar, slagwerk, trompet/bugel, saxofoon, bariton, viool, cello, klarinet of schuiftrombone. De lessen worden in groepsverband gegeven en afgewisseld met orkestrepetities.

Tijdens deze orkestrepetities spelen alle instrumenten samen. Het orkest is niet alleen voor kinderen die al eerder in een Leerorkest speelden, ook kinderen die willen beginnen met een instrument of gewoon eens een tijdje willen bekijken of het bespelen van een instrument wat voor hen is, zijn van harte welkom. MuzieKidzz vindt wekelijks in Wijhe en Boerhaar plaats. De lessen en orkestrepetities zijn veelal op de maandag of dinsdag, afhankelijk van het instrument dat gekozen wordt. Kinderen krijgen een instrument mee naar huis zodat thuis geoefend kan worden. De twee verengingen kunnen MuzieKidzz dit jaar gratis aanbieden. Voor meer informatie neem contact op met René Koekoek, via voorzitter@showkorpsamicitia.nl of met Anouk Nijlant, via info@wijheseharmonie.nl. De eerste bijeenkomst van de MuzieKidzz is op 11 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.