Home / Sallandcentraal / Mexicaans eten in De Bastiaan

Mexicaans eten in De Bastiaan

OLST – De PKN Olst presenteert op zaterdag 9 november een Mexicaanse maaltijd in De Bastiaan in Olst. Vorig jaar schoven meer dan honderd bezoekers daar aan voor een Italiaanse maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar dus, zo concludeerde de organisatie.

Hoe scherp het eten wordt, bepalen de bezoekers zelf. Rode peper staat namelijk gewoon op tafel. De Bastiaan is geopend vanaf 16.00 uur. Om 20.00 uur sluit de keuken. Een volledige maaltijd (drie gangen) kost 12,50 euro. Van de opbrengst gaat per gerecht 1 euro naar Stichting Bij de Buuren.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.