Met Sinterklaas op de boot mee naar Wijhe

WIJHE – Sinterklaas en zijn Pieten zetten op zaterdag 16 november weer voet aan wal in Nederland. Een week later, op zaterdag 23 november, komt de Sint met de boot in Wijhe aan. Wijhese kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 kunnen de Sint en zijn gevolg vergezellen op de boot vanuit Deventer. Aan boord is plek voor maximaal 250 personen.

Op donderdag 14 november is de eerste kaartverkoop voor de boot, vanaf 8.30 uur tot 09.00 uur bij Albert Heijn. Deze verkoop is alleen voor degenen die een uitnodiging met inleverstrook hebben ontvangen via de scholen. Om zoveel mogelijk kinderen met deze bijzondere vaartocht blij te kunnen maken, doet de organisatie ook dit jaar weer het verzoek om te zorgen dat de ouders de kaarten bundelen: drie kinderen met één volwassene is de regel.

Kinderen uit Wijhe die speciaal onderwijs volgen, in groep 1, 2 of 3 zitten en mee willen op de boot kunnen zich aanmelden bij José Mentink: (0570) 52 27 00 of via intocht.wijhe@live.nl. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn na deze verkoop, dan komen deze op donderdag 21 november vrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.