Meditatiesessie in voormalige synagoge Raalte

RAALTE – In het Stilte- en Bezinningscentrum in Raalte (de voormalige synagoge) vindt op zondag 3 november een ademmeditatiesessie plaats. Na een opwarming en wat eenvoudige yogaoefeningen komt de adem aan bod, gevolgd door een geleide meditatie. Daarna volgt stilte.

Ervaring met meditatie is niet nodig. De sessie duurt van 10.00 tot 11.00 uur en wordt verzorgd door yoga- en meditatiedocent Dick Kocken. Hij geeft ook op donderdagochtend yoga- en meditatieles. Aanmelden voor 3 november is niet nodig. De toegang is op basis van een vrije gift.

Zie verder staging2.stiltebezinninginscentrum.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.