Home / Sallandcentraal / Meditatiesessie in voormalige synagoge Raalte

Meditatiesessie in voormalige synagoge Raalte

RAALTE – In het Stilte- en Bezinningscentrum in Raalte (de voormalige synagoge) vindt op zondag 3 november een ademmeditatiesessie plaats. Na een opwarming en wat eenvoudige yogaoefeningen komt de adem aan bod, gevolgd door een geleide meditatie. Daarna volgt stilte.

Ervaring met meditatie is niet nodig. De sessie duurt van 10.00 tot 11.00 uur en wordt verzorgd door yoga- en meditatiedocent Dick Kocken. Hij geeft ook op donderdagochtend yoga- en meditatieles. Aanmelden voor 3 november is niet nodig. De toegang is op basis van een vrije gift.

Zie verder www.stiltebezinninginscentrum.nl.

Lees ook

Feestelijke avond in Holstohus ter ere van Internationale Vrouwendag

OLST – In het Holstohus in Olst vindt op zaterdag 7 maart in het kader …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.