Home / Sallandcentraal / Mariënheem maakt zich op voor eerste Dinnershow

Mariënheem maakt zich op voor eerste Dinnershow

MARIËNHEEM – Enkele inwoners van Mariënheem hebben het initiatief genomen voor de Dinnershow, die op zaterdagavond 7 en zondagmiddag 8 december plaatsvindt in de Kruidentuin. De organisatoren waren eerder verantwoordelijk voor de kerstshows in de kerk. Diverse artiesten uit Mariënheem en omgeving treden op.

“We werken hard om er een geweldige show van te maken met dans, muziek, acts en natuurlijk heerlijk eten”, stelt Andre Holtmaat namens de organisatie. Hij adviseert om er snel bij te zijn. De zaterdagavond is al uitverkocht en voor de zondagmiddag zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

De show op zondag 8 december duurt van 16.30 tot 19.30 uur (deuren geopend vanaf 15.30 uur). De deelnamekosten bedragen 49,50 euro (inclusief diner en één consumptie). Een VIP-arrangement (inclusief diner en alle verdere consumpties) kost 75 euro. Reserveer via dinnershowmarienheem@kpnmail.nl.

 

Lees ook

Film, muziek en cabaret in Lommerrijk en Hoftheater

LUTTENBERG – Er is het komende weekend weer van alles te beleven in amfitheater het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.