Luttenberg herdenkt slachtoffers V2-ramp

LUTTENBERG – Op woensdag 4 december herdenkt Luttenberg de negentien slachtoffers van de ramp met de V2 die die dag precies 75 jaar geleden plaatsvond in de enk.

Rond het tijdstip van de ramp luiden de klokken en ’s avonds vanaf 19.00 uur is er een herdenkingsviering in de Corneliuskerk. De families van de slachtoffers en gezinnen waaruit een onderduiker is omgekomen ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. Andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom bij deze speciale viering. Na afloop is er gelegenheid om met de aanwezigen een kop koffie of thee te drinken en, voor wie daar behoefte aan heeft, met elkaar in gesprek te gaan.

In april 2020 viert Luttenberg dat het 75 jaar geleden bevrijd is, maar dat is niet compleet zonder eerst de slachtoffers te herdenken. De kerk is altijd open. Iedereen is vooral 4 december welkom om een kaarsje aan te steken om te gedenken en te herinneren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.