Lintje voor vertrekkende brandweerman Bennie den Hartog

WIJHE – Bennie den Hartog uit Wijhe heeft vorige week, tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer IJsselland in de gemeente Olst-Wijhe, een Koninklijke Onderscheiding ontvangen.

Bij zijn vertrek als brandweerman werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De versierselen werden hem opgespeld door burgemeester Ton Strien. Den Hartog (56) was sinds 15 april 1987 lid van de vrijwillige brandweer, post Wijhe. Hij fungeerde onder andere als bevelvoerder.

Den Hartog ontving de Koninklijke Onderscheiding omdat hij zich, gedurende 32 jaar, met grote toewijding heeft ingezet voor de openbare veiligheid in zijn woonplaats en de regio. Dit naast zijn dagelijkse werk bij hoofdwerkgever ProRail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.