Linda Maatman tijdelijk uit Raalter gemeenteraad

RAALTE – Raadslid Linda Maatman stapt tijdelijk uit de gemeenteraad van Raalte. Vanwege privéomstandigheden heeft ze aangegeven de komende periode het raadswerk niet te kunnen vervullen. Maatman heeft ontslag aangevraagd bij burgemeester Martijn Dadema.

Maatman zal vervangen worden door Monique Fidom, die inmiddels benoemd is tot raadslid. Donderdagavond wordt zij tijdens de vergadering officieel toegelaten en beëdigd.

Fidom is vanaf 2003 woonachtig in Raalte. De eerste vijftien jaar in Raalte is ze werkzaam geweest bij politie Oost Nederland. Vanaf dit jaar is Fidom begonnen als cateringmedewerker bij Carmel College Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.