Lezing Tischa Neve over opvoeden zonder straf of beloning

RAALTE – De Raalter basisscholen ‘De Linderte’ en ‘De Rietkraag’ organiseren sinds 2018 lezingen over het thema ‘opvoeden’. De gratis toegankelijke lezingen zijn bedoeld voor iedereen die op wat voor manier dan ook met opvoeden te maken heeft.

De bekende opvoedkundige en kinderpsycholoog Tischa Neve verzorgt dinsdagavond 26 november om 19.30 uur een lezing op brede school De Rietkraag (Winterkoninkje 26). Sinds het tv-programma ‘Schatjes’ in 2006 waarin zij ouders coachte, richt Neve zich op het inspireren en ondersteunen van ouders en professionals bij de opvoeding en het grootbrengen van kinderen. Boeken, lezingen, workshops, coaching en online cursussen: alles om opvoeden (nog) leuker en makkelijker te maken. Regelmatig zijn er bijdragen van haar in bladen, kranten en tv-programma’s te lezen of te zien. Ook schreef ze meerdere boeken. Er gaan in de huidige tijd steeds meer geluiden op om op te voeden zonder straffen en belonen. Ook Neve is daar een voorstander van. Tijdens de lezing vertelt ze wat het oplevert als je het anders aanpakt. Uiteraard zal ze daarbij aangeven hoe je dat zou kunnen doen en worden er praktische tips gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.