Lezing over lichaamswerk in Wijhezicht

WIJHE – Carolien Obdeijn van ‘Natuurlijk in je lijf’, praktijk voor lichaamsbewustzijn en coaching, verzorgt op donderdag 7 november een lezing in Villa Wijhezicht in Wijhe. Thema is ‘de waarheid van het lichaam. “Elk lichaam heeft zijn eigen waarheid”, vertelt Carolien.

“Waar het denken je van alles kan laten geloven en je behoorlijk negatief kan beïnvloeden, laat het lichaam zien wat er werkelijk leeft in jou.” Aan de hand van een demonstratie laat ze allerlei aspecten zien van lichaamswerk en vertelt ze erover.

Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Opgave via info@carolienobdeijn.nl. Villa Wijhezicht is te vinden aan de Oranjelaan 5.

Zie verder staging2.carolienobdeijn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.