Laurens Veldmaat is de nieuwe prins van de Stöppelkaters

RAALTE – Laurens Veldmaat is vrijdag tijdens de ‘Stöppelkaters Show Night’ in een uitverkochte De Leeren Lampe gepresenteerd als Prins der Stöppelkaters 2019–2020.

Laurens is geboren en getogen in Salland en de helft van zijn leven woonachtig in Raalte. De 50-jarige Veldmaat is getrouwd met Jet Tusveld en samen hebben ze twee kinderen: Tom (22) en Sanne (20). In het dagelijks leven is Laurens werkzaam als projectleider bij Exel Bouw Lemele, waar hij recentelijk zijn 25-jarig jubileum vierde.

De nieuwe Prins der Stöppelkaters is zeker geen onbekende in het Raalter verenigingsleven. In z’n vrije tijd is Veldmaat namelijk bestuurslid (verantwoordelijk voor terrein en techniek) bij Ribs & Blues. Daarnaast is Prins Laurens de Eerste ook scheidsrechtercoördinator bij Rohda Raalte. Laurens regeert onder het motto: ‘Laat je zorgen voor even vallen, we bouwen een ‘onmeunig’ feest met z’n allen!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.