Landstede MBO Raalte opent deuren

RAALTE – Landstede MBO in Raalte opent op donderdag 7 november van 16.30 tot 20.30 uur de deuren. Iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie is welkom. Bezoekers van het open huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen.

Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Naast de locatie in Raalte zijn die dag ook de locaties in Zwolle, Harderwijk, Lelystad en Dronten geopend. Voor de laatste drie gelden andere tijden dan de rest. Die locaties zijn geopend van 15.00 tot 18.00 uur. Meer informatie op staging2.landstedembo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.