Home / Sallandcentraal / Landstede MBO Raalte opent deuren

Landstede MBO Raalte opent deuren

RAALTE – Landstede MBO in Raalte opent op donderdag 7 november van 16.30 tot 20.30 uur de deuren. Iedereen die interesse heeft in een (vervolg)studie is welkom. Bezoekers van het open huis vinden er informatie over alle mbo-opleidingen.

Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Naast de locatie in Raalte zijn die dag ook de locaties in Zwolle, Harderwijk, Lelystad en Dronten geopend. Voor de laatste drie gelden andere tijden dan de rest. Die locaties zijn geopend van 15.00 tot 18.00 uur. Meer informatie op www.landstedembo.nl.

Lees ook

Koning Willem-Alexander voor werkbezoek naar Raalte

RAALTE – Koning Willem-Alexander brengt dinsdagochtend 3 december een werkbezoek aan de gemeente Raalte. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.