Kunststoframenfabriek Aarnink-Bouw gaat verhuizen

DEVENTER – De contracten zijn ondertekend en daarmee is de aankoop van het pand aan de Paderbornstraat 2 in Deventer een feit. Hiermee koopt Kunststoframenfabriek Aarnink-Bouw BV het pand aan, waar momenteel Post NL in is gehuisvest. De verhuizing zal in januari 2021 zijn beslag krijgen. De huidige panden aan de Paderbornstraat 1, 3 en 10 worden verkocht.

Met deze verhuizing gaat een grote wens van het bedrijf om alle bedrijfsactiviteiten onder één dak te hebben in vervulling. “Al sinds 1995 zijn wij gevestigd aan de Paderbornstraat 1. Door groei van het bedrijf werd dit pand al snel te klein en zijn er in de Paderbornstraat verschillende panden bijgekocht”, aldus Algemeen Directeur Jos Blom.

“Met de aankoop van het pand aan de Paderbornstraat 2 is een belangrijke stap voor de toekomst gezet. Het biedt ons logistieke voordelen en mogelijkheden voor verdere groei van de onderneming”. Mark en Stefan, twee zonen van Jos, zijn toegetreden tot de directie van Kunststoframenfabriek Aarnink-Bouw BV. Dat geeft vertrouwen en doorgroeimogelijkheden naar de toekomst toe.

Aarnink vierde recentelijk haar 30-jarig bestaan en is gespecialiseerd in de fabricage van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Het bedrijf produceert, monteert en levert aan de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast levert zij een bijdrage aan het circulair bouwen en worden er kozijnen toegepast in prefab gevels, bij onder meer transformaties van woningbouwverenigingen.

Bij Aarnink werken op dit moment zo’n 130 medewerkers. Het enthousiasme, de betrokkenheid en de vakkennis van de medewerkers en de hoogstaande kwaliteit van het productenpakket maken dat Jos Blom en zijn zonen de toekomst met veel vertrouwen tegemoet zien.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.