Home / Sallandcentraal / Korte tour van Pronk van start in Luttenberg

Korte tour van Pronk van start in Luttenberg

LUTTENBERG/ZWOLLE – Het soloalbum van Arjan Pronk: ‘Party Music for Outsiders’ is inmiddels verschenen. Pronk, bassist van Bökkers, koppelt ook een korte tour aan de release. Die gaat op zondag 12 januari van start bij Café de Schoenmaker in Luttenberg.

Daarna volgen nog optredens in Den Haag (24 januari), Hengelo (25 januari), Rotterdam (30 januari) en Eindhoven (7 februari). Pronks band bestaat verder uit gitarist Seb Dokman (Paceshifters), drummer Henk Jonkers (Fatal Flowers) en bassist Gerben Bielderman (Pauw).

De muziek van Pronk is wat rauwer dan die van Bökkers. Denk aan een mix van garagerock, punk en boerenrock. En dan wel gewoon in het Nedersaksisch. Het album is uitgebracht door het vermaarde Excelsior-label. Het optreden in Luttenberg begint om 16.00 uur.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.