Kookworkshop in teken van Italiaanse en Iraakse keuken

OLST – ’t Nut presenteert op woensdag 6 november een kookworkshop in het teken van de Italiaanse en Iraakse keuken. Dat gebeurt bij restaurant Rijst en Zo in OIst. De chef-kok van dat restaurant deed zijn inspiratie voor zijn Iraakse gerechten op in de keuken van zijn moeder. Daarnaast heeft hij vijftien jaar ervaring in de Italiaanse keuken.

Tijdens de workshop is er extra aandacht voor het (voor)bereiden van traditioneel eten, zoals het met de hand deeg maken voor pasta en pizza. De deelnemers worden onderverdeeld in verschillende groepjes die allemaal een gerecht maken. Daarna is er gelegenheid om elkaars gerechten gezamenlijk te nuttigen tijdens het diner met voor- hoofd- en nagerecht.

Tijdens de hele workshop zijn de (alcoholvrije) drankjes inbegrepen. Graag zelf een schort, snijplank en mes meenemen.

Het programma duurt van 18.00 tot 21.30 uur. De deelnamekosten bedragen 37,50 euro (leden van ’t Nut 30 euro).

Aanmelding via staging2.nutolstdeventer.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.