Home / Sallandcentraal / Koffieconcert in Nicolaaskerk

Koffieconcert in Nicolaaskerk

WIJHE – Esther de Vos en Rianne Hoek van Dijke verzorgen op zondag 3 november een koffieconcert in de Nicolaaskerk in Wijhe. De twee brengen onder de titel ‘In Pace’ een programma ten gehore met muziek over de oneindigheid van liefde. Ze vertolken werken van onder andere Mozart, Schubert, Schumann, Fauré, Strauss, Rachmaninov en Ravel.

Dik twee jaar geleden verzorgden de twee ook al een koffieconcert. Daaraan bestaan goede herinneringen. Aanvang is om 11.45 uur (inloop vanaf 11.30 uur). Het programma duurt ongeveer drie kwartier. De entree is gratis. Na afloop is er een collecte voor de musici.

Zie verder www.vriendennicolaas.nl.

Lees ook

Ondergronds brengen hoogspanningsleiding Raalte stuk dichterbij

RAALTE/ZWOLLE – Het Platform Kabelvrij Raalte is blij met het besluit van de provincie Overijssel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.