Home / Sallandcentraal / Klussen welkom bij NLdoet

Klussen welkom bij NLdoet

RAALTE – Het Oranje Fonds houdt in het weekend van 13 en 14 maart 2020 de grootste vrijwilligersactie van het land: NLdoet. Tot en met 31 januari is het mogelijk om een financiële aanvraag bij het Oranje Fonds in te dienen voor NLdoet klussen. Het maximaal aan te vragen bedrag bedraagt 350 euro. Zelf een klus aanbieden? Ga dan naar www.nldoet.nl/meld-je-klus-aan.

Het Vrijwilligerspunt Raalte helpt graag! Net zoals voorgaande jaren steken leerlingen van het Carmel College Salland de handen uit de mouwen om een klus te klaren. Klussen voor hen zijn welkom via vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of door telefonisch contact op te nemen met het Vrijwilligerspunt Raalte. Graag horen wij van jou welke klus je aan te bieden hebt en voor hoeveel leerlingen.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.