Kerstmodeshow bij Buuffie’s

HEINO – Hip & Zo Mode en Buuffie’s Proeflokaal in Heino hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie van een Kerstmodeshow op donderdag 12 december. Acht modellen verzorgen een show met mode van Hip & Zo bij Buuffie’s. Dat wordt gecombineerd met een High Wine.

“We hebben elkaar al eens eerder versterkt met een samenwerking en zo kwamen we op het idee om rond de feestdagen eens een ander avondje uit aan te bieden”, vertellen Jacqueline en Daniëlle van Hip & Zo. Drankjes en de bekende Buuffie etagère vol hapjes staan die avond garant voor een smakelijk samenzijn. Daarin wordt het publiek continue vermaakt door dames die een complete (kerst)outfit laten zien.

Naast Buuffie’s en Hip & Zo sluit ook Atelier Marry Stoer Stikwerk aan bij de ladiesnight. Zij is als Raaltese ondernemer begonnen met het maken van stoere tasjes, naamhangers, tassenhangers, shoppers, kussens enzovoorts. Elke bezoekster krijgt bij de entree een kerstpakketje als goodybag met verschillende aanbiedingen of attenties van lokale ondernemers.
Entreekaarten kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar bij Hip & Zo. De entree is inclusief drie drankjes en diverse hapjes. Bezoekers die die avond voor meer dan 100 euro aan mode kopen bij Hip & Zo krijgen hun entreegeld terug. Aanvang is om 19.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur. Het programma duurt tot circa 22.30 uur. Vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.