Kerstmarkt in voormalige synagoge voor Wereldvredesvlam

RAALTE – Op zondag 1 december is er van 10.00 tot 15.00 uur een kerstmarkt in de voormalige synagoge aan de Stationsstraat. De opbrengst van deze markt is bedoeld om de Wereldvredesvlam, die in de synagoge staat, blijvend te laten branden.

De Wereldvredesvlam is een symbool van vrede, eenheid, vrijheid en viering. Het is een teken van hoop en een instrument om mensen te inspireren om aan een betere wereld te werken. Op de kerstmarkt zijn onder andere kleine versies van de Wereldvredesvlam te koop, zodat iedereen zelf een licht kan ontsteken voor wereldvrede. Ook kunnen vredeswensen aan het vredeswiel worden toegevoegd.

Daarnaast zijn er boeken, mooie tweedehandsspullen en uiteraard lekkernijen, zoals soep en taart verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.