Jumping Indoor in manege Luttenberg

LUTTENBERG – Manege de Luttenberg vormt van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 november weer de locatie voor het jaarlijkse Jumping Indoor Luttenberg concours. Alle klassen, van BB tot en met ZZ, verschijnen aan de start. De organisatie van dit prestigieuze concours hippique is onder andere in handen van Paardensportvereniging Luttenberg.

Dinsdag 12 november wordt het startsein gegeven met de klassen L, M, Z en ZZ. Woensdag worden de klassen BB, B, M, Z en ZZ verreden. De donderdag is gereserveerd voor de BB-, B- en L-combinaties. In het programma voor vrijdag is om 19.30 uur, een klasse B rijstijl parcours opgenomen. Een gerenommeerde gastjury, met daarin internationaal springamazone Anne-Liza Makkinga, geeft uitleg over de verrichtingen van de combinaties. Aansluitend volgt de spannende rubriek ‘Speel uw Spel’, waarbij combinaties uit verschillende klassen strijden om een prijzenpot van 250 euro. De zaterdag is gereserveerd voor Nationale Rubrieken in de Roelofsen Horse Trucks Winter Classics. Het wedstrijdprogramma wordt vanaf 20.30 uur afgesloten met de finale om de Grote Prijs van Luttenberg. Diverse bekende namen verschijnen aan de start om de grote prijzenpot te bemachtigen. Na afloop is er een feestelijk Ruiterbal. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.