Jubileumshow Zorg en Genot in Elckerlyc

RAALTE – Kleindierenvereniging Zorg en Genot Raalte e.o. verzorgt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november een show in Elckerlyc in Luttenberg. In verband met het 60-jarig bestaan van Zorg en Genot krijgt deze tentoonstelling een extra feestelijk tintje.

De leden hebben hun dieren in topconditie gebracht om ze te showen aan het publiek. Er zijn diverse dieren te zien: grote en kleine hoenders, konijnen, sierduiven, cavia’s, duiven en sier- en watervogels. Daaronder ook verschillende zeldzame exemplaren die normaal gesproken zelden te zien zijn. Een korps deskundige keurmeesters keurt de dieren op raszuiverheid, conditie, kleur en bouw. Diverse leden van de vereniging zijn van de partij om uitleg te geven over het (onder)houden en fokken van kleindieren. Voor mensen die enthousiast raken, staat er een verkoopbureau om een goede stal op te bouwen.

De tentoonstelling is op vrijdag 15 november geopend van 20.30 tot 22.00 uur; op zaterdag 16 november van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 17 november van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de showdagen staan er ook diverse loterijen op het programma. De trekking van de grote loterij is op zondag 17 november om 14.00 uur. De entree is alle dagen gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.