Home / Sallandcentraal / Jongeren aan Zet in ‘t Langhuus

Jongeren aan Zet in ‘t Langhuus

WIJHE – YMCA Jeugdwerk, WijZ Welzijn en de protestantse kerk presenteren op vrijdag 8 november het programma ‘Jongeren aan Zet’ in ’t Langhuus. Deze avond is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar uit de hele gemeente Olst-Wijhe en staat grotendeels in het teken van verbinding. Het lijkt soms vanzelfsprekend: Snapchat, WhatsApp, Facebook, Youtube. En toch lukt het niet altijd om ‘connected’ te raken met anderen of jezelf. Op het programma staat onder andere een workshop over sexting; er is een veteraan die in de oorlog heeft gevochten en met jongeren in gesprek gaat over keuzes die je moet maken en hoe hier mee om te gaan. Donut Care wil samen met de jongeren een rap schrijven en er is een creatieve workshop. Daarnaast is er aandacht voor autisme en de daders en slachtoffers in strafzaken. Aanvang is om 19.00 uur. Meedoen is gratis. Geef wel even door dat je komt door een appje te sturen naar 06-36211038 of mail naar jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.