Infostand in Olst-Wijhe over natuurinclusief bouwen

WIJHE – In het gemeentehuis van Olst-Wijhe staat tot begin januari een expostand over natuurinclusief bouwen. Deze stand is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Olst-Wijhe, Raalte, Deventer, Rijssen-Holten, Hof van Twente en Haaksbergen.

Iedereen is welkom voor informatie over hoe je zelf je omgeving gezonder en klimaatbestendig kunt maken. Wie gaat bouwen of verbouwen, kan nestplaatsen voor vogels en vleermuizen inbouwen. Insecten, vlinders en vogels kun je aantrekken door beplanting of een groen dak. In de expostand zijn voorbeelden te vinden.

Ook zijn er filmpjes te zien waarin bewoners uit een wijk vertellen over hun natuurinclusieve maatregelen. Daarnaast komen in die filmpjes ook een projectontwikkelaar en een landschapsarchitect aan het woord. De stand is een initiatief van Het Oversticht, samen met partners Vogelbescherming Nederland, de Zoogdierenvereniging en Natuur en Milieu Overijssel. Kijk voor meer informatie op staging2.hetoversticht.nl/natuurinclusiefbouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.