Informatiemiddag over dagbesteding in Parkinson Café Deventer

DEVENTER – Op woensdag 13 november vindt er een informatiemiddag plaats in Parkinson Café Deventer. Dit ‘café’ is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson, hun partners, familieleden of andere belangstellenden. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Hermien Oudenampsen, Annie Jager van Asselt en Marloes Roetert Steenbruggen geven informatie over dagbehandeling en dagbesteding en laten zien wat er op de dagbesteding gemaakt kan worden. 

De middag begint om 14.30 en eindigt rond 16.30. Meer informatie is te verkrijgen via Annie Overmars Groen. Contact opnemen kan via 06-10863396 of info@parkinsoncafedeventer.nl. Het Parkinson Café vindt plaats in het Topzorg- en Revalidatiecentrum PW Janssen aan de Hermelijn 2 in Deventer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.