Home / tweetpost / Informatiemiddag over dagbesteding in Parkinson Café Deventer

Informatiemiddag over dagbesteding in Parkinson Café Deventer

DEVENTER – Op woensdag 13 november vindt er een informatiemiddag plaats in Parkinson Café Deventer. Dit ‘café’ is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson, hun partners, familieleden of andere belangstellenden. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken. Hermien Oudenampsen, Annie Jager van Asselt en Marloes Roetert Steenbruggen geven informatie over dagbehandeling en dagbesteding en laten zien wat er op de dagbesteding gemaakt kan worden. 

De middag begint om 14.30 en eindigt rond 16.30. Meer informatie is te verkrijgen via Annie Overmars Groen. Contact opnemen kan via 06-10863396 of info@parkinsoncafedeventer.nl. Het Parkinson Café vindt plaats in het Topzorg- en Revalidatiecentrum PW Janssen aan de Hermelijn 2 in Deventer

Lees ook

Huishoudboekje gemeente Raalte goed op orde

Extra middelen vanuit Rijk voor jeugdzorg zorgen voor meer ruimte voor nieuw beleid RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.