Carmel College in Raalte houdt informatieavonden

RAALTE – Carmel College Salland houdt ook dit jaar weer diverse informatieavonden voor ouders van leerlingen uit groep acht. Dat gebeurt op verschillende locaties in de regio.

Tijdens deze informatieavonden geeft de school uitgebreide informatie over de verschillende leerwegen, de onderwijsprogramma’s en de begeleiding van leerlingen. Er is volop aandacht voor de verschillende keuzeprogramma’s en is er alle ruimte om vragen te stellen.

De eerste avond zit er al op. Er volgen nog avonden in Heeten (donderdag 7 november in basisschool St Bernadette); Lemelerveld (dinsdag 12 november in Zaal Reimink); Raalte (donderdag 14 november in het Carmel College aan de Hofstedelaan 4), Heino (dinsdag 19 november in Brede School Ons Plein) en Boerhaar (donderdag 21 november in Zaal Logtenberg).

De voorlichtingsavonden duren allemaal van 19.30 tot circa 21.00 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur. Alleen de avond in Heeten begint om 19.00 uur. De ouders/verzorgers ontvangen een uitnodiging via de basisschool. Andere geïnteresseerde ouders kunnen contact opnemen met Carmel College Salland en/of aansluiten bij de informatieavond in Raalte.

Op vrijdag 24 januari 2020 opent Carmel College Salland haar deuren voor de leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers om de sfeer op school te komen proeven. Het open huis is van 16.00 tot 20.00 uur voor praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.