Home / Nieuws / Infomiddagen KBO/PCOB over zorgverzekering

Infomiddagen KBO/PCOB over zorgverzekering

REGIO – KBO/PCOB presenteren binnenkort een tweetal infomiddagen over de Zorgverzekering 2020 van Salland Verzekeringen en ANBO-Heilbron. Daarbij is het mogelijk om speciale ANBO-KBO korting te krijgen. De eerste infomiddag is op woensdag 20 november in het Klankbord aan de Stationsweg 9 in Wijhe; de tweede op woensdag 27 november in het Holstohus in Olst. Beide middagen duren van 14.00 tot 16.30 uur.

Na de algemene informatie is er gelegenheid voor het stellen van vragen, die persoonlijk worden beantwoord. Iedereen is welkom, zowel leden van KBO/PCOB als niet-leden. De entree is gratis inclusief een kop koffie/thee.

Lees ook

Lichaam aangetroffen in Wijhe

WIJHE – In de omgeving van de Assendorperdijk in Wijhe is donderdagochtend een levenloos lichaam …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.