Home / Sallandcentraal / In the Attic in Eetcafé Marktzicht

In the Attic in Eetcafé Marktzicht

HEINO – Eetcafé Marktzicht in Heino vormt op zaterdag 30 november weer de locatie voor In the Attic. Dit festival, altijd op de laatste zaterdag van november, is speciaal gericht op beginnende bands uit de regio.

Ditmaal zijn er optredens van Skunk (covers van Skunk Anansi), No Code (poppunk), Beguinness (opzwepende folk), Synonym (rauwe rock) en Breakpoint Nine (covers van onder andere Volbeat en Alice in Chains). Voor ieder wat wils. Het festival bood in het verleden een podium aan talenten als Tricklebolt, Glasswolff (Aspen Gems) en Tom Veltien.

In verband met het grote aantal aanmeldingen volgt er begin komend jaar een extra editie (datum nog onbekend). Aanvang is om 20.00 uur. De entree is gratis. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Bandencentrum Heino.

Foto: Beguinness

Lees ook

Alternatieve SW4D aan de hand van wandelgids

RAALTE – De SW4D gaat dan wel niet door, maar de organisatie heeft wel gezorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.