Home / Algemeen / In beeld: Sinterklaasintocht Raalte

In beeld: Sinterklaasintocht Raalte

RAALTE – Direct na de intocht in Apeldoorn ging de Sint door naar vele andere plekken in het land, zo ook naar Raalte. De Kerkstraat voor bij Hotel De Zwaan stond zaterdag om 14 uur dan ook bom vol met kinderen en hun papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Dit jaar had de organisatie het iets anders aangepakt als voorgaande jaren. In plaats van een trailer dwars op de Kerkstraat was er nu een groot podium op het terrein voor Hotel De Zwaan met een lang looppad richting de Herenstraat. Hierdoor kon het publiek veel breder verdeeld worden waarbij de beste plaatsen vooraan uiteraard gereserveerd waren voor de kinderen, daar achter een vak voor de ouders samen met hun kinderen en achteraan was was er nog plek voor het overige publiek.

Ook het weer werkte erg goed mee; Het was fris maar gelukkig wel droog, waardoor de kinderen ruim een uur heerlijk konden genieten van een prachtige intocht.

Fotograaf Arnold Roolvink was er bij om alles vast te leggen.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.