Haarmeijer viert 25-jarig bestaan

RAALTE – Haarmeijer Opticien en Juwelier in Raalte viert van dinsdag 5 tot en met zaterdag 9 november het 25-jarig bestaan.

Iedereen die in die jubileumweek een sieraad, horloge, bril of contactlenzen koopt, ontvangt een waardecheque van 25 euro die in de hele maand december te besteden is in de zaak (vraag naar de voorwaarden).

Op 7 november 1994 verscheen de naam Haarmeijer na een grote verbouwing op de gevel van het pand aan de Herenstraat 13. Anton en Margriet Haarmeijer hadden daarvoor hun zaak twintig jaar gerund onder de naam Oegema. De winkel is inmiddels in handen van hun zoon Tom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.