Grote belangstelling voor uitvaartbeurs in de Plaskerk

RAALTE – De uitvaartbeurs ‘Tussen afscheid en herinnering’ in de Plaskerk heeft afgelopen zaterdag honderden belangstellenden getrokken.

Bezoekers konden in een ontspannen sfeer terecht bij dertig exposanten op het gebied van uitvaart, rouw en herdenken. Hiervoor bleek de Plaskerk de perfecte locatie. De plaatselijke uitvaartondernemers Alfons van Breen Uitvaartverzorging, Ellen Overmars Uitvaart, Marcel en Marja Haarman persoonlijke uitvaartverzorging en Monuta Marja van der Wal in samenwerking met Henny Temmink Fotografie kijken terug op een zeer geslaagde dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.