Home / Sallandcentraal / Gemeente Raalte doet mee aan Serious Request

Gemeente Raalte doet mee aan Serious Request

RAALTE – Diverse ambtenaren van de gemeente Raalte haken op zondag 22 december aan bij de 3FM-actie Serious Request. Drie DJ-koppels lopen in de week voor kerst van Goes naar Groningen voor het Rode Kruis. De opbrengst gaat naar slachtoffers van mensenhandel.

Zondagavond wordt op de Plas in Raalte een chequepoint ingericht waar de DJ’s van team wisselen en waar iedereen zijn of haar cheque voor het Rode Kruis kan inleveren. In de gemeente Raalte zijn al diverse acties gestart. Aanmelden is mogelijk via npo3fm.nl/seriousrequest.
Ambtenaren van de gemeente Raalte sluiten in Deventer bij de DJ’s aan en wandelen via Heeten mee naar de Plas in Raalte. Gerd organiseert een sponsorloop en jamverkoop en bij Henny kun je een ontspannende massage boeken. In het centrum van Raalte wordt het op zondagavond een gezellige bedoening. Er is een DJ op het plein, er zijn optredens en leuke activiteiten. De hele avond kun je jouw cheque inleveren en rond 20.00 uur worden de DJ’s feestelijk ingehaald en wordt het andere koppel feestelijk uitgezwaaid. Dat team zal via Mariënheem en Haarle naar Holten wandelen.

Dit jaar is het ook mogelijk om, net als de medewerkers van de gemeente, mee te lopen met de DJ’s. Je kunt je inschrijven voor een etappe naar keuze. Dat betekent dat je tussen de 17 en 20 kilometer meewandelt. Rechtstreeks donderen is mogelijk via npo3fm.nl/seriousrequest.

Lees ook

IJsselbiënnale: 28 kunstwerken langs de IJssel

REGIO – 28 werken van beeldend kunstenaars langs een fietsroute van ruim 120 kilometer langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.