Home / tweetpost / Frank Tempelman stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van Rohda Raalte

Frank Tempelman stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van Rohda Raalte

RAALTE – Hoofdtrainer Frank Tempelman en Rohda Raalte hebben in goed onderling overleg besloten om na dit seizoen het contract niet te verlengen. Tempelman heeft besloten om na dit seizoen voor een onbepaalde tijd te stoppen als hoofdtrainer. Dit om na twintig jaar onafgebroken op het veld te hebben gestaan, te ervaren hoe het is om meer privétijd te hebben.

Vanaf januari 2016 is hij met veel plezier bij Rohda Raalte werkzaam. Uiteindelijk was het een moeilijke beslissing en hoopt Frank toch op een of andere manier nog aan Rohda Raalte verbonden te blijven. “Het is en blijft een zeer mooie club, waarbij ik me vanaf het eerste moment thuis heb gevoeld”.

Rohda Raalte gaat in alle rust op zoek naar een geschikte opvolger.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.