Een weekend lang wintershoppen in Gastvrij Wijhe

WIJHE – Speciaal voor iedereen houden de mode- en lifestyleondernemers in Gastvrij Wijhe op vrijdag 29 en zaterdag 30 november een weekend ‘wintershoppen’ in hun winkels en kapsalons. Klanten krijgen sfeerattenties bij de aankopen die ze dit weekend doen. Daarnaast heeft iedere winkel een eigen actie.

Samen hebben de deelnemende ondernemers ook alvast de winterperiode ingeluid. Rondom de buitenhaard proostten ze op een feestmaand vol gezelligheid en nieuwe mode- en lifestyleproducten die perfect passen bij de échte wintermaanden.

De deelnemende bedrijven zijn Elferink Mode, Ellen Haarmode & Huidverzorging, HEMA, Ischa – Mico Bodywear & Lef Underwear, Bij SCHULTEN, Stevens Optiek en Vloedgraven Bloemen & Wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.