‘Een bezoek aan Touch of Toto is zeker geen gok’

Reimink Heeten presenteert de volgende naam in ‘Tribute to the Legends’

HEETEN – Opnieuw is Zaal Restaurant Reimink Heeten er in geslaagd om een tributeband van naam in huis te halen. De inmiddels fraaie serie ‘Tribute to the Legends’ krijgt zaterdag 23 november een vervolg met Touch of Toto. Het is dus zeker geen gok om hier naar toe te gaan. Je bent namelijk verzekerd van een gezellige avond met goede muziek.

De muziek van Toto is tijdloos en wordt door zowel de oudere als de jongere generatie aanbeden. Niet voor niets hebben ze zeker drie decennia (jaren ’70, ’80 en ’90) de hitlijsten gedomineerd met hits als Hold the line, Rosanna, Pamela en Stop lovin’ you. En staan ze nog altijd op een prominente plek in de Top 2000 van Radio2.

Als je op 23 november de ogen dicht doet, denk je ongetwijfeld dat Toto live op het podium bij Reimink Heeten staat. Niet voor niets staat Touch of Toto in zowel binnen- als buitenland bekend als Europe’s nr. 1 Toto Tribute. De formatie, die bestaat uit negen leden, is muzikaal ijzersterk en heeft de passie en energie om een wervelende show van zo’n twee uur op je af te vuren.

De zaal gaat op 23 november om 20.00 uur open. Kaarten kosten 17,50 per persoon. Meer informatie is te vinden op staging2.reiminkheeten.nl 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.