Drie Koren Concert in Plaskerk

LEMELERVELD/RAALTE – Mannenkoor Salland Vocaal, vrouwenkoor Sincero uit Heino en gemengd koor Con Amore uit Lemelerveld verzorgen op zondag 10 november een concert in de Plaskerk. Ook sopraansoliste Yvonne Boerdam verleent aan enkele nummers van dit ‘Drie Koren Concert’ haar medewerking.

Sincero staat onder leiding van Sonia Bjornsen en de andere twee koren staan onder leiding van Wim van Lenthe. Het programma is zeer afwisselend. Zo komen onder andere werken van Mozart en Billy Joel voorbij. De entree bedraagt 9 euro. Aanvang is om 15.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. Kaartverkoop aan de Plaskerk en bij de koorleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.